Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksitle ev almak

Rüyada taksitle ev almak

Rüyada taksitle ev almak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taksitle ev almak gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Rüyada taksitle ev almak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada taksiden inmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada taksit ödemek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada takside yolculuk yapmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hasta ve üzgün olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet eder.

Rüyada takside gezmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taksitle araba almak toplum içindeki saygınlığının artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini takside görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada taksit yapmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments