Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takside gezmek

Rüyada takside gezmek

Rüyada takside gezmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalettir.

Rüyada takside gezmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada takside gezmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taksit ödemek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini takside görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine yorulur.

Rüyada takside yolculuk yapmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada taksit yapmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada takside gitmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, uzun yıllar yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada taksitle araba almak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok kötü günler göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada takside olmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments