Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksitle araba almak

Rüyada taksitle araba almak

Rüyada taksitle araba almak daima zinde ve genç kalacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerinin artacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada taksitle araba almak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Rüyada taksitle araba almak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, geçmişini arkada bırakacağına işarettir.

Rüyada takside gezmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada takside olmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, donatacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taksiden inmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taksit ödemek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada takside yolculuk yapmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada taksit yapmak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet eder.

Rüyada takside gitmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments