Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksiden inmek

Rüyada taksiden inmek

Rüyada taksiden inmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada taksiden inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada taksiden inmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini takside görmek hakkı olanlara kavuşacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işarettir.

Rüyada taksit yapmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takside gezmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kötü halin son bulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takside olmak rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taksitle araba almak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada takside gitmek hasret çekileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takside yolculuk yapmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments