Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksit ödemek

Rüyada taksit ödemek

Rüyada taksit ödemek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada taksit ödemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Rüyada taksit ödemek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini takside görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada taksitle ev almak yüzüne kan geleceğine, elin bollaşacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada taksiden inmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet eder.

Rüyada takside gezmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada takside gitmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taksitle araba almak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, prestij kazanılacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Rüyada takside yolculuk yapmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments