Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini takside görmek

Rüyada kendini takside görmek

Rüyada kendini takside görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ortağından ayrılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini takside gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Rüyada takside gezmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, isteklerine kulak vereceğine delalet eder.

Rüyada takside gitmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına inanılır.

Rüyada taksit yapmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına yorulur.

Rüyada taksitle araba almak sıkıntılı günler geçirileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada takside yolculuk yapmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada taksit ödemek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kurulu düzeni olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine delalettir.

Rüyada takside olmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kendini takside görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, yersiz yere suçlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments