Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksit yapmak

Rüyada taksit yapmak

Rüyada taksit yapmak kazancının günden güne azalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada taksit yapmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Rüyada taksit yapmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada takside yolculuk yapmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet eder.

Rüyada taksitle araba almak kulluk görevini ihmale edeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada taksitle ev almak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada takside olmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok güzel işlere gireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini takside görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada taksiden inmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takside gezmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments