Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takside olmak

Rüyada takside olmak

Rüyada takside olmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, zaferler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takside olmak gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Rüyada takside olmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, alacaklarını tahsil edeceğine inanılır.

Rüyada taksitle ev almak uğradığı zararları telafi edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalettir.

Rüyada taksitle araba almak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada taksiden inmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet eder.

Rüyada takside yolculuk yapmak araba alınacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada taksit yapmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine delalettir.

Rüyada takside gitmek variyet sahibi olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taksit ödemek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, umutlanacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments