Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takside gitmek

Rüyada takside gitmek

Rüyada takside gitmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, işlerin sarpa saracağına, kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada takside gitmek gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Rüyada takside gitmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada takside gezmek yüksek moral sahibi olunacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada takside yolculuk yapmak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada taksiden inmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taksit yapmak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, şifa ve ilaç bulacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Rüyada takside olmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada taksit ödemek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet eder.

Rüyada taksitle ev almak çevrenizden takdir görmeye, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments