Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksi görmek

Rüyada taksi görmek

Rüyada taksi görmek üzüleceğine, pişman olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çok ünlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taksi gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Rüyada sarı taksiye binmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada taksi çağırmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz taksi sürmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Rüyada taksi bindiğini görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine inanılır.

Rüyada ticari taksi görmek onlara çok bağlı olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada taksiyle yolculuk yapmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taksiye binmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zorlukların bir anda biteceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments