Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taksiye binmek

Rüyada yeşil taksiye binmek

Rüyada yeşil taksiye binmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taksiye binmek gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Rüyada yeşil taksiye binmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına delalet eder.

Rüyada taksi binmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, dostlarını da iyi seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı taksiye binmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz taksiye binmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, dertlerin başlayacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolmuş taksiye binmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işarettir.

Rüyada sarı ticari taksiye binmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments