Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksi çağırmak

Rüyada taksi çağırmak

Rüyada taksi çağırmak söylediklerinin çıkacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, toplumda yükseleceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, düşman malından yemeye, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taksi çağırmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı konular veya alınan haberler söz konusu olabilir.

Rüyada taksi çağırmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün seni çağırdığını görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü çağırmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işarettir.

Rüyada bağırarak birini çağırmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işarettir.

Rüyada yemeğe misafir çağırmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini çağırmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada kedi çağırmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada ölen birini çağırmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments