Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taksi sürmek

Rüyada beyaz taksi sürmek

Rüyada beyaz taksi sürmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kısmetinin kapanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yeni işlere girişileceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz taksi sürmek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Rüyada beyaz taksi sürmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine rivayet eder.

Rüyada kirmizi taksi sürmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada sarı taksi sürmek zengin bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ticari taksi sürmek daha fazla gelir elde edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada siyah taksi sürmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Rüyada beyaz taksi kullanmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz taksiye binmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments