Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksi bindiğini görmek

Rüyada taksi bindiğini görmek

Rüyada taksi bindiğini görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada taksi bindiğini gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada taksi bindiğini görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ticari taksiye bindiğini görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı taksiye bindiğini görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok taksi görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada taksi kazası görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah taksiye binmek can sıkıntısının sona ereceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada taksi şoförü görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada üstü açık taksi görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments