Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ticari taksi görmek

Rüyada ticari taksi görmek

Rüyada ticari taksi görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına inanılır.

Rüyada ticari taksi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Rüyada sarı ticari taksi görmek kazancını iki kat arttıracağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine inanılır.

Rüyada ticari taksiye binmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada ticari taksi görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ticari taksiye bindiğini görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı ticari taksiye binmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulur.

Rüyada ticari taksi sürmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, güzel günler için çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada ticari taksi almak çok rahat bir hayat süreceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ticari taksi kullanmak hatadan dolayı zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments