Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının takma dişini takmak

Rüyada başkasının takma dişini takmak

Rüyada başkasının takma dişini takmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada başkasının takma dişini takmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada başkasının takma dişini takmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takma dişi elinde görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma dişini kaybetmek işlerin günden güne açılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma dişi kaybetmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma dişi çıkarmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma dişi çıkmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, hanenizde bolluk olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Rüyada takma dişini düşürmek hem de para kaybettireceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma dişi kırılmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments