Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma tırnak görmek

Rüyada takma tırnak görmek

Rüyada takma tırnak görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kötü düşmana, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma tırnak gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada takma tırnak takmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takma tırnak görmek rızkının eksileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüzüğü takmamak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada takma diş görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma dişlerin dökülmesini görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada takma dişlerinin çıktığını görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate yorulur.

Rüyada takma diş düşürmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments