Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı sandığı görmek

Rüyada takı sandığı görmek

Rüyada takı sandığı görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takı sandığı gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Rüyada takı sandığı görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada sandıkta elma görmek kazançlı işlere girileceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalet eder.

Rüyada boyacı sandığı görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada seçim sandığı görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sandıkla altın görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, ömrünün uzun olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın sandığı görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada sandık üstüne oturmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments