Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sandık dolusu altın görmek

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada bir sandık dolusu altın gördüyseniz:

  • Evde mutluluğu ya da konforu bulmanız iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işarettir.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandık dolusu altın görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sandık dolusu para görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandığın içinde altın görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işarettir.

Rüyada altın sandığı görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, maddi gücünü yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandıkla altın bulmak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada altın sandık görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, iyilik görüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments