Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sandığı görmek

Rüyada altın sandığı görmek

Rüyada altın sandığı görmek bunalıma düşeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kavgaların biteceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada altın sandığı gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Rüyada sandığın içinde altın görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, hedeflerine kavuşacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada sandıkla altın bulmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın sandık görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada altın dolu sandık görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandıkta altın bulmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada sandıkla altın görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada bir sandık altın görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments