Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan köprü görmek

Rüyada taştan köprü görmek

Rüyada taştan köprü görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, sıkıntısından kurtulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada taştan köprü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içerikli ilişkilerinizde ikilemler ya da çelişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada köprünün taştığını görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada taş köprüden geçmek ferahlığa çıkacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taştan köprü görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aydınlığa çıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada taş köprü görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş köprüde yürümek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap köprü görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada köprüde olmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments