Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü olmak

Rüyada köprü olmak

Rüyada köprü olmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada köprü olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada köprü kemeri görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada beton köprüden geçmek endişelerin sona ereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Rüyada uzun bir köprüden geçmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin köprüden düştüğünü görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine, zor günlerin uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada köprünün taştığını görmek büyük adımlar atılacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprüden inmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments