Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta köprü görmek

Rüyada tahta köprü görmek

Rüyada tahta köprü görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sağlığının yerinde olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, dilediği gibi yaşayacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada tahta köprü gördüyseniz:

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada tahta asma köprü görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada tahta köprüden geçmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tahta köprü görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada tahta köprüde yürümek kazançlarının gittikçe azalacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski tahta köprü görmek şansın döneceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada tahtadan köprü görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden geçtiğini görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada demir köprüden geçmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments