Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan cami görmek

Rüyada tahtadan cami görmek

Rüyada tahtadan cami görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Rüyada tahtadan cami gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Rüyada tahtadan cami görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına inanılır.

Rüyada tahtada yatmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta masa sandalye görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada tahtadan gemi görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın işarettir.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine alamet eder.

Rüyada tahta bavul görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada tahtadan tuvalet görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine rivayet eder.

Rüyada yazı tahtası silmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments