Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan gemi görmek

Rüyada tahtadan gemi görmek

Rüyada tahtadan gemi görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada tahtadan gemi gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Rüyada tahta gemi görmek işlerinden feragat edeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada tahtadan gemi görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına inanılır.

Rüyada kuru tahta görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada tahta kurdu görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, dileklerin yerine geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar tahtası görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sorunların atlatılacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada tahta sehpa görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta kurusu öldürmek saygınlığının artacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işaret eder.

Rüyada tahta divan görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments