Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan balkon görmek

Rüyada tahtadan balkon görmek

Rüyada tahtadan balkon görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, harama göz dikmeyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada tahtadan balkon gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları ya da iş bölümünün faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tahtadan balkon görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalettir.

Rüyada tahta balkon görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, zor bir döneme girileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tahta bilezik görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek tahtası görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada tahta merdiven çıkmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, ailesini hem gururlandıracağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada tahta yıkamak kısmetlerinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak belaya ve derde düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments