Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta balkon görmek

Rüyada tahta balkon görmek

Rüyada tahta balkon görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada tahta balkon gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada tahtadan balkon görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta balkon görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tahta tavan görmek yeni bir işe gireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada tahta kalas görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kurusu öldürmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada evde tahta görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, uzaktan haberler işiteceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Rüyada tahta sopa görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada kara tahtayı silmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments