Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan tahta çıkarmak

Rüyada mezardan tahta çıkarmak

Rüyada mezardan tahta çıkarmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya alamet eder.

Rüyada tahta mezar taşı görmek maddi zararlara uğrayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta mezar görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, esenlik içinde olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar tahtası görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada mezar tahtasını görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı mezardan çıkarmak rahat bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada mezardan define çıkarmak yüklü bir miktar borç verileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments