Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta yıkamak

Rüyada tahta yıkamak

Rüyada tahta yıkamak büyük başarılar kazanılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada tahta yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada tahta yıkamak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık yıkamak işinin gücünün de hep rast gideceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada beyaz yazı tahtası görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalettir.

Rüyada tahta görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta sandalye görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada büyük tahta görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta köprüden geçmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kazançlı işlere girileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına inanılır.

Rüyada tahta yolda yürümek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments