Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta tavan görmek

Rüyada tahta tavan görmek

Rüyada tahta tavan görmek her konuda gelişme gösterileceğine, ekmeğinin de artacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta tavan gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Rüyada tahta tavan görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavanda yılan görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada tavanı delik görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavanda akrep görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tavanda su görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami tavanı görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada delik tavan görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada tavana tırmanmak toparlanacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments