Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru tahta görmek

Rüyada kuru tahta görmek

Rüyada kuru tahta görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Rüyada kuru tahta gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada kuru tahta görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada tahta kurusu öldürdüğünü görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, başarılı olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işarettir.

Rüyada tahta kurusu öldürmek sevilip sayılacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada tahta kapı taşımak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta ayakkabı görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde yatmak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, borcunu ödeyeceğine işarettir.

Rüyada tahta silah görmek bazı radikal kararlar alınacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada tahta salıncak görmek zorluğa düşeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments