Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazı tahtası görmek

Rüyada yazı tahtası görmek

Rüyada yazı tahtası görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yazı tahtası gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yazı tahtasını silmek onlarla arasının açılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yazı tahtası görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada tahtada yazı yazmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına inanılır.

Rüyada tahtada yazı görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil yazı tahtası görmek kişinin bundan zarar göreceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments