Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta döşeme görmek

Rüyada tahta döşeme görmek

Rüyada tahta döşeme görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret eder.

Rüyada tahta döşeme gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada tahta yer döşemesi görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta döşeme görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ahşap döşeme görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada döşeme taşı görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, bir bebek sahibi olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada döşemelik kumaş görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada tahta fıçı görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Rüyada elinde tahta görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada tahta tekne görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments