Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta çerçeve görmek

Rüyada tahta çerçeve görmek

Rüyada tahta çerçeve görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta çerçeve gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız durumunda bazı sorunları çözmenize yardım edebilir.

Rüyada tahta çerçeve görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çerçeveli ayna görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına tabir olunur.

Rüyada çerçeve değiştirmek girilen yolda zarar edileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraflı çerçeve görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada siyah çerçeveli ayna görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, onu alkışlayacağına işaret eder.

Rüyada çerçeve yapmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek kazancının tükenmeyeceğine, işlerinin bollaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah çerçeve görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments