Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta ayakkabı giymek

Rüyada tahta ayakkabı giymek

Rüyada tahta ayakkabı giymek sıkıntılarını atacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, güç alacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bekar ise evleneceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada tahta ayakkabı giymek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tahta ayakkabı görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta topuklu ayakkabı görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işaret eder.

Rüyada tahta terlik giymek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine ayakkabı giydirmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıları değişik giymek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalettir.

Rüyada başkasının kırmızı ayakkabı giydiğini görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments