Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döşeme taşı görmek

Rüyada döşeme taşı görmek

Rüyada döşeme taşı görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, hayır ve bereketin artmasına, görmediği yerlere gideceğine işarettir.

Rüyada döşeme taşı gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Rüyada döşeme taşı görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tahta döşeme görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada tahta yer döşemesi görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada döşemelik kumaş görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet eder.

Rüyada ahşap döşeme görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük taşının düştüğünü görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine alamet eder.

Rüyada taştan balık görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Rüyada tek taş yüzük hediye almak kindar olacağına, işini kaybedeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments