Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtada oturmak

Rüyada tahtada oturmak

Rüyada tahtada oturmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, galibiyetlerinin artacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, malında zulüm meydana gelmesine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada tahtada oturmak gördüyseniz:

  • Dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada tahta oturmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada tahta üstünde oturmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kavgaların biteceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına rivayet eder.

Rüyada tahtada oturmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üzerinde oturmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada tahtaya oturmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi zarara gireceğine, fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tahta sandalyede oturmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta fırçalamak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments