Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtaya oturmak

Rüyada tahtaya oturmak

Rüyada tahtaya oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahtaya oturmak gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Rüyada tahtaya oturmak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahtada oturmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Rüyada tahta üstünde oturmak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tahta oturmak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta sandalyede oturmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta üzerinde oturmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işarettir.

Rüyada tahtadan uçak görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir tahtası görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments