Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta oturmak

Rüyada tahta oturmak

Rüyada tahta oturmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine işaret eder.

Rüyada tahta oturmak gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Rüyada tahta oturmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada tahta sandalyede oturmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde oturmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tahtaya oturmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada tahta üzerinde oturmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada tahtada oturmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işarettir.

Rüyada tahta üzerinde uçmak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments