Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta terlik görmek

Rüyada tahta terlik görmek

Rüyada tahta terlik görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, günden güne kazancının artacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, şifa göreceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Rüyada tahta terlik gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada tahta terlik görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta terlik giymek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada tahta tozu görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada tahta çalmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada tahta yıkamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta boş beşik görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada tahta tekne görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada tahta bir ev görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments