Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta terlik giymek

Rüyada tahta terlik giymek

Rüyada tahta terlik giymek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta terlik giymek gördüyseniz:

  • Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir.

Rüyada tahta terlik giymek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada tahta terlik görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, psikolojik olarak düzeleceğine işarettir.

Rüyada tahta ayakkabı giymek çok güzel günler geçireceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına terlik giymek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, en tepkedeki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek terliği giymek ticaretinin de hızlanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin terliğini giymek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı çıkarıp terlik giymek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yetkili bir göreve atanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin terliğini giymek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments