Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta tekne görmek

Rüyada tahta tekne görmek

Rüyada tahta tekne görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta tekne gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada tahta tekne görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına delalettir.

Rüyada teknenin su aldığını görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde tekneyle gezmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada tekne turu yapmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada teknede düğün görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gezi teknesi görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde tekne kullanmak kazancının da eksilmeyeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemi tekne görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments