Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba dövmek

Rüyada baba dövmek

Rüyada baba dövmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, işinde verimsiz olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba dövmek gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Rüyada anne babayı dövmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, düşmanını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada baba dövmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada babamı dövmek üzüleceğine ve kırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını dövdüğünü görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, mutsuz ve hasta olacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Rüyada babasını dövmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments