Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını dövdüğünü görmek

Rüyada babasını dövdüğünü görmek

Rüyada babasını dövdüğünü görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Rüyada babayı dövmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada babasını dövmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babamı dövmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulur.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek çok yorulacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, üzüntü duyacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments