Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda yılan görmek

Rüyada tavanda yılan görmek

Rüyada tavanda yılan görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok sağlıklı olunacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, inancının zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada tavanda yılan gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Rüyada evin tavanında yılan görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavanda yılan görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tavanda gezmek toplumda iyi bir yer edineceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işarettir.

Rüyada tavanda yazı görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanının çöktüğünü görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada tavanı temizlemek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada evin tavanına çıkmak alım gücünün artacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Rüyada rutubetli tavan görmek yarar sağlamayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments