Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda akrep görmek

Rüyada tavanda akrep görmek

Rüyada tavanda akrep görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, içinin kıpır kıpır olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada tavanda akrep gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Rüyada tavanda akrep görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Rüyada tavanda gezmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tavanda yazı görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Rüyada tavana uçmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada tavanda örümcek ağı görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada çatlamış tavan görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, şöhret elde edeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada evin tavanının çöktüğünü görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavanda asılı kalmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments