Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta somya görmek

Rüyada tahta somya görmek

Rüyada tahta somya görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada tahta somya gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Rüyada tahta somya görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine rivayet eder.

Rüyada somya görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada somya düzeltmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet eder.

Rüyada somyada oturmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada somya yatak görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada demir somya görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski tahta sandalye görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada tahta anahtar görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, muradın olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments