Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta anahtar görmek

Rüyada tahta anahtar görmek

Rüyada tahta anahtar görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta anahtar gördüyseniz:

  • Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada tahta anahtar görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, prestij kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski tahta köprü görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kara tahtayı silmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bol muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada tahta çatal görmek yenileceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve tahta döşemek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahtayı silmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından arınacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tahta sandalye görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments