Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada somya görmek

Rüyada somya görmek

Rüyada somya görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, onlara hocalık edeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada somya gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Rüyada somya yatak görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta somya görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya inanılır.

Rüyada somyada oturmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada somya düzeltmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada demir somya görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, dualarının kabul olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet eder.

Rüyada somya görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments