Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir somya görmek

Rüyada demir somya görmek

Rüyada demir somya görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada demir somya gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada demir somya görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada somya görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada somya düzeltmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, evlenme yolunda adım atacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada tahta somya görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Rüyada somyada oturmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada somya yatak görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada demir tencere görmek kendisi için mal mülk alacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada paslı demir görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments